Varför sport kan vara så jävla irriterande!(och komiskt)

Vartannat år är det sommar OS och vartannat vinter OS (info för de icke sportintresserade). Däremellan är det VM av olika slag i diverse olika saker, t ex fotboll, hockey, bandy osv. Inget ont om sport så sett, men det får en del att sluta fungera som individer. De slutar att sova, lyssna. Vardagen med alla dess måsten går upp i rök. De blir selektivt döva, allt annat än kommentatorns röst sållas bort. Inte en enda sekund får missas, allt läsbart om resultat insupes med en orgasmliknande känsla (eller min). Det ska diskuteras in i minsta lilla detalj, vad kunde de tävlande gjort bättre, vad kunde värdnationen gjort mer av bla bla. I stort sett har varenda jäkla kanal nått med OS att göra, undantaget är väl en tv 4 kanal (för oss dödliga utan 1000 kanaler via parabol eller annat). Det finns faktiskt en hel hög med människor som nöjer sig med att se resultaten i korthet, en sammafattning av dagens tävlingar, som vill kunna se annat på tv. Inte ens på nätet slipper man undan det. Vilket forum man än är på eller vilken tidningssida man kikar på så handlar det om... Sport! Undrar hur många förhållande som kommer gå i graven efter detta OS? Och undrar hur många karlar som kommer ha stekpanneformade sår i pannan? ;p

* Halvt hjärndöda, dregglande karlar.
* Rabiata tjejer som försöker få kontakt med "det" framför tvn.
* Skrikande ungar i varierande åldrar som inte förstår varför pappa är totalt *off* och att mamma är så nära total hjärnsmälta som man kan bli.
* Elräkningar som far i taket på grund av att alla tv-apparater är igång samtidigt så ingen höjdpunkt missas (enda gången män uppvisar simultankapacitet ;) )
* Mat som nästan ruttnar under nosen på *det* framför tvn.

Tja, finns nog en hel del mer om varför sport kan vara irriterande, men fick med lite iaf ;)

Och man bör nog inte ta allt precis ordagrannt, utan lägg in lite ironi i det med :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0