Värme + smärta

I lördags var det dags. Syrran lyckades ju självklart pricka in årets (hittills) varmaste dag. 9 personer var vi. 5 tjejer och 4 killar. Och vad gjorde vi?

Jo, vi spelade paintball. Varför välja något stillsamt och smärtfritt? Det är så mycket bättre för hälsan att skutta omkring i 30+gr värme för att undvika små plastbollar fyllda med färg... tssss. Rambo som normalt sett ligger i koma vaknar och man är en blodtörstig best på uppdrag hämnd efter en träff eller 5 (måste bara poängtera att ingen lyckades träffa mig.. nöjd) och man kastar sig som en gasell över stock och sten, ålar på armbågar genom brännässeldjungeln utan att känna något (just då iaf).

Det finns bara ett problem med detta "soldatliv". Är man en renrasig soffpotatis så får man faktiskt riktigt ont i kroppen efteråt...hmm... nån som blev förvånad över det?

Sen i söndags så har iaf jag inte gjort många knop. Misstänker att jag lyckats sträcka nån muskel runt knät. Haltar fram, benet viker sig lite då och då. Men värst är alla "omkörningar" av penisonärer med rullator. Det är riktigt knäckande *buhu* övervägde t o m att kapa en rullator från nån gammal dam... allt för att ta mig fram lite fortare ;p

Imorgon ska jag iaf försöka ta mig fram lite fortare.



F ö r s ö k a


Inget annat ;)


Nu blir det en dejt med John Blund :)


RSS 2.0