Livet tar sina oväntade vändningar...

Var bra länge sen jag skrev nu. Minns inte ens när det var sist men säkert i början av året. Och mycket har hänt sen dess, det mesta är positivt. Det negativa tänker jag inte ens ta upp.
 
Så vad har hänt?
 
Jag har träffat en helt underbar kille. 8 år yngre men med mer vett än de flesta killar i min ålder. Han är fantastisk på många sätt, han kan ta mig på ett bra sätt och tackla mina upp och nedgångar. Han är en helt underbar pappa till min lille kille som blir 6 år alldeles snart. Och han kommer bli en helt underbar pappa till vårt kommande barn. I Maj utökas vår lilla familj med en än så länge okänd liten person. Ser verkligen fram emot detta barnet med denna underbara kille. Han är delaktig på ett sätt jag inte upplevde med min förste. Med min andre var jag ju helt ensam av olika skäl.
 
å framåt kan det bli en del gravidsnack i min blogg, lite bilder från ultraljuden ( 2 st gjorda, 1 kvar), lite magbilder kanske :p
 
Så nu är den nyheten så officiell som den kan bli. En del kommer tycka det är idiotiskt och många andra gläds med oss. Och det är de jag kommer lägga min energi på, de som kan glädjas och inte är bitterfittor!!
 
 
Så det var allt för denna gången. Återkommer snart med bilder osv.
 
 
Ciao!

RSS 2.0